HTML

Egy macska feljegyzései

Nem rég úgy döntöttem, hogy a saját négylábamra állok és elhagyom a családi almot. Vagy két tucat dörgölődzés és négy órai dorombolás után szert is tettem egy saját lakásra két szolgával. Úgy határoztam, hogy nevelésükkel kapcsolatos tapasztalatimat, mindannyiunk okulására, megosztom macskatársaimmal. v s agv b

Árnykép

2010.02.07. 12:07 Szun-ce

Az alvás macskafilozófiája

Nincs csodásabb, mint egész nap kényelmese elnyújtózva aludni. Legszívesebben fel se kelnék, de a szolgálóim nem hagynak. Pedig pompásabbnál pompásabb helyek vannak a lakásban az alvásra: puha ágy meleg paplanokkal, szófa, mely nem csak kényelmes, de a színe is pont megfelelő, szekrény alja az ágytakaróval kibélelve.

De mind közül a legjobbat nemrég fedeztem fel: egy szürke doromboló masszázs kerevet egy polc tetején. Olyan mintha Anyuhoz bújnék, csak kár, hogy nem szőrös és nem puha. Ezen felül nem csak hogy  kényelmes és meleg, de rajta fekve kiválóan szemmel is tudom tartani a szolgáimat: ha a kanapéra ülnek pont felém néznek. De nem rám a mihasznák! Helyettem egy lapos fekete tárgyat, amelyikben színes fények villódznak. Be kell valljam egyszer engem is megbűvölt, egy zöld óriás volt benne egy helyes cicafiúval.Legtöbbször azonban nincsen benne semmi érdekes. De mivel csak akkor lesz meleg és dorombol a masszázs kerevet, amikor a fekete keretben képek villódznak megengedem a szolgálóknak, hogy bámulják, ha ez egyszer annyira leköti őket.

 

v s agv b

1 komment

Címkék: tv alvás cica szolga dorombolás settopbox


A bejegyzés trackback címe:

https://bucc.blog.hu/api/trackback/id/tr531736087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aquamarine Dolls Ragdolls 2013.09.04. 14:50:55

A mi kiscicánk - Cissy - is nagy alvó, néha olyan nyakatekert pózokban lehet látni, hogy feleségemmel csak jót mosolygunk rajta és megjegyezzük, hogy milyen imádni való. Néhány képet meg is találhattok róla honlapunkon a Galériában: aquamarineragdolls.com/
süti beállítások módosítása